حفاظ الکتریکی

حفاظ الکتریکی (یا به انگلیسی Electric fence) یک ساختار حصار مانند است که از آن برای محدود کردن یک فضا استفاده می‌شود. حفاظ الکتریکی دیواری از جنس تورهای فلزی می‌باشد که در یک اختلاف پتانسیل مناسب قرار دارد و باعث می‌شود موجودات زنده از تماس با آن خودداری کنند. ما در ادامه سعی می‌کنیم هر چیزی را که شما باید در مورد این حفاظ یا فنس‌ها بدانید توضیح می‌دهیم.

نصب و راه اندازی حفاظ الکتریکی را به لناوا بسپارید

جهت مشاوره و استعلام قیمت حفاظ الکتریکی (فنس الکتریکی)

با شماره تلفن ۲۲۲۵۶۳۶۱ تماس حاصل فرمایید

با حفاظ الکتریکی بیشتر آشنا شویم

ساخت و طراحی حفاظ الکتریکی

در ساختن یک حفاظ الکتریکی خوب مثل هر چیز دیگری هر چقد که تلاش کنید، نتیجه بهتری دریافت می‌کنید. معمولا هزینه ساخت فنس‌های باکیفیت که هیچگاه خراب نمی‌شوند از فنس‌های کم کیفیت بیشتر است و اینجاست که شما باید تصمیم بگیرید. در فرایند تولید حفاظ الکتریک، از قطعات و مواد اولیه زیادی استفاده می‌شود که مهم‌ترین آنها سیم است. سیمی که در حفاظ الکتریکی استفاده می‌کنید باید با کیفیت باشد تا هم نتیجه خوب و هم استحکام بالاتری داشته باشد. برای اینکه بتوانید هزینه نصب فنس‌های الکتریکی را کاهش دهید، می‌توانید قطعات با ضروریت پایین تر را کمتر استفاده کنید یا از نوعی فنس استفاده کنید که هزینه ساخت کمتری دارد.

ویژگی خاص فنس های الکتریکی لناوا

حفاظ الکتریکی (یا به انگلیسی Electric fence) یک ساختار حصار مانند است که از آن برای محدود کردن یک فضا استفاده می‌شود. حفاظ الکتریکی دیواری از جنس تورهای فلزی می‌باشد که در یک اختلاف پتانسیل مناسب قرار دارد و باعث می‌شود موجودات زنده از تماس با آن خودداری کنند. ما در ادامه سعی می‌کنیم هر چیزی را که شما باید در مورد این حفاظ یا فنس‌ها بدانید توضیح می‌دهیم.

ویژگی خاصی که فنس‌های الکتریکی لناوا دارند، این است که می‌توان در زمان دلخواه آنها را از محل نصب جدا نمود و به مکانی دیگر انتقال داد. همچنین این حفاظ‌ها بدون اینکه آسیب ببینند، به راحتی و با سرعت زیادی نصب می‌شوند و قابلیت تغییر زیادی دارند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود مصرف کنندگان مختلف حفاظ‌های الکتریکی بتوانند از آنها برای هر کاری استفاده کنند.

کاربرد فنس های الکتریکی

حفاظ‌های الکتریکی کاربردهای مختلفی دارند که باعث می‌شود در صنایع و کارهای زیادی مورد استفاده قرار بگیرند. این کاربردها شامل:

فنس‌های الکتریکی برای کارگاه‌ها و انبارها
فنس‌های الکتریکی برای کارخانجات و تاسیسات
فنس‌های الکتریکی مخصوص حیات وحش و دامداری
فنس‌های الکتریکی مخصوص ویلا و خانه‌های مسکونی
فنس‌های الکتریکی مخصوص محیط‌های امنیتی و نظامی
فنس‌های الکتریکی مخصوص زمین‌های کشاورزی و مسکونی

قطعات تشکیل دهنده

حفاظ‌های الکتریکی معمولا علاوه بر قطعات اصلی مثل سیم‌ها و سیستم تامین برق برخی قطعات دیگری نیز دارند که باعث می‌شود کاربرد کامل‌تری داشته باشند. برخی از قطعات تشکیل دهنده حفاظ‌های الکتریکی شامل:

سیم‌های رسانا

سیم‌های فولادی، انعطاف‌پذیر و کشسان‌اند که از نوع HIT می‌باشند. این سیم‌ها جهت ممانعت از تخریب تدریجی و آسیب به آنها، از گالوانیزه نیز ساخته می‌شوند. در انواع مختلف فنس‌های الکتریکی برای حفاظت تأسیسات، تعداد سیم‌ها و فاصله آنها از هم متفاوت است.

عایق‌‌ها

عایق‌ها قطعاتی هستند که برای جلوگیری از اتصال سیم‌های رسانا با تیرک‌های رسانا به کار برده می‌شوند. عایق‌ها در فنس‌های الکتریکی با ترکیبی از مواد مقاوم به برق و اشعه فرابنفش ساخته شده‌اند و طوری طراحی شده‌اند که امکان جمع شدن آب بر روی آنها و ایجاد جریان‌های مزاحم فراهم نشود.

تیرک‌های آهنی

تیرک‌های آهنی به عنوان پایه‌های سیم‌ها که در فواصل ۳ الی ۵ متری از یکدیگر نصب می‌شوند و باید در زمین فرو روند. نمونه استاندارد آنها از جنس گالوانیزه است که در ارتفاع‌های مختلف وجود دارند. استحکام سیستم فنسینگ به تیرک‌های آهنی بستگی دارد.

رایانه مرکزی (MULTI sys)

رایانه مرکزی در فنس‌های الکتریکی قابلیت پردازش اطلاعات را از واحد‌های کنترل و هشداردهنده‌ها دارد و با استفاده از تصاویر طراحی شده در نمایشگر، امکان کنترل و برنامه‌ریزی توسط کاربران را ایجاد می‌کند. در واقع کاربران با استفاده از رایانه مرکزی فنس‌های الکتریکی را کنترل می‌کنند.

واحد کنترل و هشداردهنده مرکزی (ACU)

این واحد پردازش اطلاعات دریافتی از انرژی‌دهنده‌ها را انجام می‌دهد. این واحد توسط ریزپردازنده‌ها پردازش اطلاعات ورودی را به عهده می‌گیرد. این واحدها قابلیت اتصال LAN (بی‌سیم) را دارند و در شبکه‌های حلقوی و استاندارد قابل اتصال می‌باشند.

انرژی دهنده‌های حفاظ‌های الکتریکی

در انرژی دهنده‌ها مسائل امنیتی به طور کامل رعایت می‌شود و همه دستگاه و قطعات تحت استانداردهای با کیفیت قرار دارند. انرژی دهنده‌ها سیستم‌های CCTV و سیستم‌های هشداردهنده را کنترل می‌کنند. منبع تغذیه و باتری‌ها هم جزئی از انرژی دهنده‌ها هستند.

مراحل ساخت

در اولین مرحله از ساخت حفاظ الکتریکی، محیطی که باید حفظ شود، به بخش‌های (zones) مختلف تقسیم می‌شود که هر کدام با توجه به متراژ خود شرایط ویژه‌ای دارند. تقسیم حصار به بخش‌های مختلف باعث می‌شود کنترل هر بخش جدا باشد و اگر لازم بود یک بخش خاموش می‌شود.
بخش‌های مختلف با استفاده از سیم، عایق و تیرک‌ها حصاربندی می‌شوند و برق به آنها متصل می‌شود. سیستم برق به صورت متناوب است و انرژی مصرفی را کاهش می‌دهد. . شایان ذکر است که تیرک‌ها با فاصله معین از یک دیگر درون زمین قرار می‌گیرند و بسیار محکم هستند.
فنس‌های فولادی گالوانیزه و سیگنال کنترلی از میان عایق‌ها به هر زون به صورت مستقل متصل می‌شوند. همچنین فاصله هادی‌های فولادی (سیم‌ها) با توجه به نیاز کاربر از ۱۰ تا ۲۵ سانتی‌متر تعیین می‌شود که هرچه منطقه حفاظتی‌تر باشد فاصله آنها کمتر است.
سیم‌ها در فواصل زمانی معین (معمولا ۱ ثانیه) جریان الکتریکی متناوب را از خود عبور می‌دهند که در صورت تعارض به حصار، شوک الکتریکی استاندار (بدون خطر جانی) وارد می‌شود تا متعارض را از ورود باز دارد. همچنین تحت شرایط خاص می‌توان شوک الکتریکی را خاموش کرد و حصار تنها با سیگنال‌های ضعیفی که تعرض را نشان می‌دهند کار کند؛ در این حالت تنها آلارم‌ها و برخوردها کار می‌کنند.
فنس‌های الکتریکی شکلی خاص دارند که علاوه بر تاثیر فیزیکی، می‌تواند با تاثیر روانی خود مانع از ورود غیر مجاز به حصار شود.

آموزش حیوانات

حفاظ‌های الکتریکی برای نگهداری گله‌ها و دام‌ها بسیار مناسب‌اند و هیچ آسیبی به آنها وارد نمی‌کنند. این فنس‌ها طوری ساخته شده‌اند که به طور کامل از دام‌ها مراقبت کنند و به راحتی تغییر کنند. این ابزار طبق نیازی که شما دارید تنظیم می‌شود و ولتاژ آن به طور قابل توجهی متغیر است. دام‌ها در صورت لمس این حفاظ‌ها برای همیشه از آنها دوری می‌کنند و بدون اینکه آسیبی ببیند از خطرات دور می‌مانند. همچنین استفاده از آنها در فضای باز و بسته و در تمام فصول مجاز است و هیچ محدودیتی را متوجه شما نمی‌کند.

استفاده از حفاظ‌های الکتریکی برای آموزش و نگهداری دام‌ها یک روش مناسب محسوب می‌شود که با آن می‌توانید با هزینه کمتر و به صورت طولانی مدت به دام‌های خود رسیدگی کنید. هدف از اینکار این است که هنگامی که حیوانات به فنس‌ها نزدیک می‌شوند تحت شوک الکتریکی قرار بگیرند تا از انجام مجدد آن خودداری کنند. همچنین می‌توان برخی قطعات دیگر را نیز به فنس اضافه کرد تا کاربرد ضدسرقت را نیز داشته باشد.

تمام حیوانات بعد از ۴ الی ۵ روز می‌دانند که نباید با حفاظ برخورد داشته باشند؛ در غیر این صورت مجازات می‌شوند. دام‌ها معمولا به خوبی از سیستم پاداش و تنبیه پیروی می‌کنند و هیچگاه کاری را که به ضرر آنهاست انجام نمی‌دهند. بنابراین بعد از برخورد با ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ ولت سیم، به ندرت پیش می‌آید که حتی به حفاظ نزدیک شوند. همچنین می‌توان به فنس‌های الکتریکی آغل‌های الکتریکی را نیز افزود که در فصول تغذیه بسیار کاربردی می‌باشند..

سیستم بازدارنده

همانطور که می‌دانید در جامعه انسان‌ها حفظ حریم شخصی بسیار مهم است و اکثر افراد با توجه به اهمیت حریم شخصی خود اقدام به ارائه راهکارهایی می‌کنند. کسانی که به خوبی از حریم شخصی خود حفاظت نمی‌کنند در معرض‌ آسیب، تجاوز به حریم شخصی، دزدی و یا ریسک‌های مختلف قرار دارند. حفظ حریم شخصی برای همه لازم است اما در برخی اماکن مثل باغ، ویلا، تاسیسات صنعتی یا نظامی، کارگاه‌ها، موزه‌ها و … از اهمیت بیشتری برخوردار است. همچنین قابل ذکر است که پیگیری عدم رعایت حریم شخصی بسیار دشوار و هزینه‌بر است و اکثرا جواب نمی‌دهد.

بنابراین بهترین روش برای حفظ حریم شخصی، پیشگیری از سرقت، نفوذ و ورود غیر مجاز است. یکی از سیستم‌های کارآمد برای جلوگیری از نفوذ به حریم، حفاظ‌های الکتریکی یا الکتروفنس است که می‌تواند با هزینه کمتر و به صورت هوشمند مسئولیت حراست از اموال و افراد را به عهده بگیرد. استفاده از الکتروفنس در تمام کشورهای توسعه‌یافته و به تازگی کشورهای در حال توسعه رواج دارد و به عنوان شناخته‌شده‌ترین و هوشمندترین سیستم حفاظت پیرامون محسوب می‌شود. این سیستم در واقع بازدارنده نفوذ است و با شوک الکتریکی، هر کسی را از خود دور می‌کند. حصار الکتریکی یک سیستم جدید نیست اما به تازگی سیستم‌های هوشمندی به آن اضافه شده است که باعث می‌شود مراقبت از حریم با کمترین هزینه و بدون احتیاج به پرسنل زیاد انجام شود؛ همچنین این سیستم کاملا بدون خطر است و در صورت بروز اشتباهات سهوی، هیچ مشکلی را برای افراد به وجود نمی‌آورد.

روش نگهداری

یکی از مفید‌ترین ابزارها برای نگهداری فنس‌ها ولت متر و نقص یاب است. این ابزارها کمک می‌کنند بتوانید از ولتاژ مناسب سیستم اطمینان حاصل کنید. همچنین اگر یک دستگاه عیب یاب داشته باشید می‌توانید راحت‌تر عیب هر قسمت را دقیقا بیابید و سریع‌تر به آن رسیدگی کنید. با این کار نه وقت خود را برای عیب یابی تلف می‌کنید، نه متحمل هزینه‌های بیشتر می‌شوید.

همانطور که ولتاژ و ایمنی را می‌توان با این دستگاه‌ها تامین کرد، می‌توان کارایی دستگاه و حتی جابجا نشدن سیم‌ها از جای اصلی خود را نیز بررسی کرد. فقط دقت کنید که باید دستگاه‌های کنترل کنندهای مثل ولت متر و نقص یاب در جایی دور از حفاظ الکتریکی نصب شوند تا به دور از آلودگی و رطوبت باشند.

مزایا

امکان بالای تهدید علیه پرسنل مجاز و محدودیت دید سیستم‌های سنتی
ایجاد ظاهر خشن و آزاردهنده و کاهش زیبایی بصری سیستم‌های سنتی
امکان گیر کردن مواد زائد در سیستم‌های سنتی
عدم ردیابی تعارض‌ها در سیستم‌های سنتی
احتمال بسیار زیاد اختلال در سیستم‌ها و نفوذ آسان به آن در سیستم‌های سنتی
عدم احاطه کامل محیط پیرامونی
نیاز به پرسنل زیاد برای مراقبت از فنس‌ها علی‌رغم کارایی پایین آن
هزینه بالای دیوارکشی، نرده، سیم خاردار و حصارهای چندلایه
استهلاک بالا در سیستم‌های سنتی نسبت به الکترو فنس‌ها
امکان سرقت خود حصارها به دلیل قیمت بالای آنها

مانیتورینگ و نرم افزارهای امنیتی

سیستم حفاظ الکتریکی لناوا مجهز به نرم افزار جامع مدیریت امنیت سیستم است که در اتاق کنترل نصب می‌شود و از طریق سایر دستگاه‌های حفاظت الکترونیکی و انرژی‌دهنده‌ها کنترل کامل را بر روی سیستم حفاظ ایجاد می‌کند. این نرم افزار دستورالعمل‌های امنیتی که کاربر ایجاد می‌کند را می‌پذیرد و هر کنشی را که بر روی سیستم فنسینگ اتفاق می‌افتد، ثبت می‌کند. همچنین این سیستم بر روی نقشه‌های خود از منطقه تحت حفاظت نظارت دارد و با توجه به حساسیت فنس‌ها هر گونه لمس را نشان می‌دهد و اعلان خطر می‌کند.

ضمنا این نرم افزار هر گونه تعارض یا خرابکاری در سیستم، نقص‌های نرم افزاری و سخت افزاری احتمالی و یا سایر اختلالات را پیگیری می‌کند و ضمن اعلام خطر می‌تواند پیام‌های لازم را بفرستد و طبق دستور العمل شما عمل کند.

ساخت و طراحی حفاظ الکتریکی

در ساختن یک حفاظ الکتریکی خوب مثل هر چیز دیگری هر چقد که تلاش کنید، نتیجه بهتری دریافت می‌کنید. معمولا هزینه ساخت فنس‌های باکیفیت که هیچگاه خراب نمی‌شوند از فنس‌های کم کیفیت بیشتر است و اینجاست که شما باید تصمیم بگیرید. در فرایند تولید حفاظ الکتریک، از قطعات و مواد اولیه زیادی استفاده می‌شود که مهم‌ترین آنها سیم است. سیمی که در حفاظ الکتریکی استفاده می‌کنید باید با کیفیت باشد تا هم نتیجه خوب و هم استحکام بالاتری داشته باشد. برای اینکه بتوانید هزینه نصب فنس‌های الکتریکی را کاهش دهید، می‌توانید قطعات با ضروریت پایین تر را کمتر استفاده کنید یا از نوعی فنس استفاده کنید که هزینه ساخت کمتری دارد.

ویژگی خاص فنس های الکتریکی لناوا

حفاظ الکتریکی (یا به انگلیسی Electric fence) یک ساختار حصار مانند است که از آن برای محدود کردن یک فضا استفاده می‌شود. حفاظ الکتریکی دیواری از جنس تورهای فلزی می‌باشد که در یک اختلاف پتانسیل مناسب قرار دارد و باعث می‌شود موجودات زنده از تماس با آن خودداری کنند. ما در ادامه سعی می‌کنیم هر چیزی را که شما باید در مورد این حفاظ یا فنس‌ها بدانید توضیح می‌دهیم.

ویژگی خاصی که فنس‌های الکتریکی لناوا دارند، این است که می‌توان در زمان دلخواه آنها را از محل نصب جدا نمود و به مکانی دیگر انتقال داد. همچنین این حفاظ‌ها بدون اینکه آسیب ببینند، به راحتی و با سرعت زیادی نصب می‌شوند و قابلیت تغییر زیادی دارند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود مصرف کنندگان مختلف حفاظ‌های الکتریکی بتوانند از آنها برای هر کاری استفاده کنند.

کاربرد فنس های الکتریکی

حفاظ‌های الکتریکی کاربردهای مختلفی دارند که باعث می‌شود در صنایع و کارهای زیادی مورد استفاده قرار بگیرند. این کاربردها شامل:

فنس‌های الکتریکی برای کارگاه‌ها و انبارها
فنس‌های الکتریکی برای کارخانجات و تاسیسات
فنس‌های الکتریکی مخصوص حیات وحش و دامداری
فنس‌های الکتریکی مخصوص ویلا و خانه‌های مسکونی
فنس‌های الکتریکی مخصوص محیط‌های امنیتی و نظامی
فنس‌های الکتریکی مخصوص زمین‌های کشاورزی و مسکونی

قطعات تشکیل دهنده

حفاظ‌های الکتریکی معمولا علاوه بر قطعات اصلی مثل سیم‌ها و سیستم تامین برق برخی قطعات دیگری نیز دارند که باعث می‌شود کاربرد کامل‌تری داشته باشند. برخی از قطعات تشکیل دهنده حفاظ‌های الکتریکی شامل:

سیم‌های رسانا

سیم‌های فولادی، انعطاف‌پذیر و کشسان‌اند که از نوع HIT می‌باشند. این سیم‌ها جهت ممانعت از تخریب تدریجی و آسیب به آنها، از گالوانیزه نیز ساخته می‌شوند. در انواع مختلف فنس‌های الکتریکی برای حفاظت تأسیسات، تعداد سیم‌ها و فاصله آنها از هم متفاوت است.

عایق‌‌ها

عایق‌ها قطعاتی هستند که برای جلوگیری از اتصال سیم‌های رسانا با تیرک‌های رسانا به کار برده می‌شوند. عایق‌ها در فنس‌های الکتریکی با ترکیبی از مواد مقاوم به برق و اشعه فرابنفش ساخته شده‌اند و طوری طراحی شده‌اند که امکان جمع شدن آب بر روی آنها و ایجاد جریان‌های مزاحم فراهم نشود.

تیرک‌های آهنی

تیرک‌های آهنی به عنوان پایه‌های سیم‌ها که در فواصل ۳ الی ۵ متری از یکدیگر نصب می‌شوند و باید در زمین فرو روند. نمونه استاندارد آنها از جنس گالوانیزه است که در ارتفاع‌های مختلف وجود دارند. استحکام سیستم فنسینگ به تیرک‌های آهنی بستگی دارد.

رایانه مرکزی (MULTI sys)

رایانه مرکزی در فنس‌های الکتریکی قابلیت پردازش اطلاعات را از واحد‌های کنترل و هشداردهنده‌ها دارد و با استفاده از تصاویر طراحی شده در نمایشگر، امکان کنترل و برنامه‌ریزی توسط کاربران را ایجاد می‌کند. در واقع کاربران با استفاده از رایانه مرکزی فنس‌های الکتریکی را کنترل می‌کنند.

واحد کنترل و هشداردهنده مرکزی (ACU)

این واحد پردازش اطلاعات دریافتی از انرژی‌دهنده‌ها را انجام می‌دهد. این واحد توسط ریزپردازنده‌ها پردازش اطلاعات ورودی را به عهده می‌گیرد. این واحدها قابلیت اتصال LAN (بی‌سیم) را دارند و در شبکه‌های حلقوی و استاندارد قابل اتصال می‌باشند.

انرژی دهنده‌های حفاظ‌های الکتریکی

در انرژی دهنده‌ها مسائل امنیتی به طور کامل رعایت می‌شود و همه دستگاه و قطعات تحت استانداردهای با کیفیت قرار دارند. انرژی دهنده‌ها سیستم‌های CCTV و سیستم‌های هشداردهنده را کنترل می‌کنند. منبع تغذیه و باتری‌ها هم جزئی از انرژی دهنده‌ها هستند. انرژی دهنده به صورت مداوم اتصالات برق سیم‌ها و سایر قطعات را بررسی می‌کند.

مراحل ساخت

در اولین مرحله از ساخت حفاظ الکتریکی، محیطی که باید حفظ شود، به بخش‌های (zones) مختلف تقسیم می‌شود که هر کدام با توجه به متراژ خود شرایط ویژه‌ای دارند. تقسیم حصار به بخش‌های مختلف باعث می‌شود کنترل هر بخش جدا باشد و اگر لازم بود یک بخش خاموش می‌شود.
بخش‌های مختلف با استفاده از سیم، عایق و تیرک‌ها حصاربندی می‌شوند و برق به آنها متصل می‌شود. سیستم برق به صورت متناوب است و انرژی مصرفی را کاهش می‌دهد. . شایان ذکر است که تیرک‌ها با فاصله معین از یک دیگر درون زمین قرار می‌گیرند و بسیار محکم هستند.
فنس‌های فولادی گالوانیزه و سیگنال کنترلی از میان عایق‌ها به هر زون به صورت مستقل متصل می‌شوند. همچنین فاصله هادی‌های فولادی (سیم‌ها) با توجه به نیاز کاربر از ۱۰ تا ۲۵ سانتی‌متر تعیین می‌شود که هرچه منطقه حفاظتی‌تر باشد فاصله آنها کمتر است.
سیم‌ها در فواصل زمانی معین (معمولا ۱ ثانیه) جریان الکتریکی متناوب را از خود عبور می‌دهند که در صورت تعارض به حصار، شوک الکتریکی استاندار (بدون خطر جانی) وارد می‌شود تا متعارض را از ورود باز دارد. همچنین تحت شرایط خاص می‌توان شوک الکتریکی را خاموش کرد و حصار تنها با سیگنال‌های ضعیفی که تعرض را نشان می‌دهند کار کند؛ در این حالت تنها آلارم‌ها و برخوردها کار می‌کنند.
فنس‌های الکتریکی شکلی خاص دارند که علاوه بر تاثیر فیزیکی، می‌تواند با تاثیر روانی خود مانع از ورود غیر مجاز به حصار شود.

آموزش حیوانات

حفاظ‌های الکتریکی برای نگهداری گله‌ها و دام‌ها بسیار مناسب‌اند و هیچ آسیبی به آنها وارد نمی‌کنند. این فنس‌ها طوری ساخته شده‌اند که به طور کامل از دام‌ها مراقبت کنند و به راحتی تغییر کنند. این ابزار طبق نیازی که شما دارید تنظیم می‌شود و ولتاژ آن به طور قابل توجهی متغیر است. دام‌ها در صورت لمس این حفاظ‌ها برای همیشه از آنها دوری می‌کنند و بدون اینکه آسیبی ببیند از خطرات دور می‌مانند. همچنین استفاده از آنها در فضای باز و بسته و در تمام فصول مجاز است و هیچ محدودیتی را متوجه شما نمی‌کند.

استفاده از حفاظ‌های الکتریکی برای آموزش و نگهداری دام‌ها یک روش مناسب محسوب می‌شود که با آن می‌توانید با هزینه کمتر و به صورت طولانی مدت به دام‌های خود رسیدگی کنید. هدف از اینکار این است که هنگامی که حیوانات به فنس‌ها نزدیک می‌شوند تحت شوک الکتریکی قرار بگیرند تا از انجام مجدد آن خودداری کنند. همچنین می‌توان برخی قطعات دیگر را نیز به فنس اضافه کرد تا کاربرد ضدسرقت را نیز داشته باشد.

تمام حیوانات بعد از ۴ الی ۵ روز می‌دانند که نباید با حفاظ برخورد داشته باشند؛ در غیر این صورت مجازات می‌شوند. دام‌ها معمولا به خوبی از سیستم پاداش و تنبیه پیروی می‌کنند و هیچگاه کاری را که به ضرر آنهاست انجام نمی‌دهند. بنابراین بعد از برخورد با ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ ولت سیم، به ندرت پیش می‌آید که حتی به حفاظ نزدیک شوند. همچنین می‌توان به فنس‌های الکتریکی آغل‌های الکتریکی را نیز افزود که در فصول تغذیه بسیار کاربردی می‌باشند..

سیستم بازدارنده

همانطور که می‌دانید در جامعه انسان‌ها حفظ حریم شخصی بسیار مهم است و اکثر افراد با توجه به اهمیت حریم شخصی خود اقدام به ارائه راهکارهایی می‌کنند. کسانی که به خوبی از حریم شخصی خود حفاظت نمی‌کنند در معرض‌ آسیب، تجاوز به حریم شخصی، دزدی و یا ریسک‌های مختلف قرار دارند. حفظ حریم شخصی برای همه لازم است اما در برخی اماکن مثل باغ، ویلا، تاسیسات صنعتی یا نظامی، کارگاه‌ها، موزه‌ها و … از اهمیت بیشتری برخوردار است. همچنین قابل ذکر است که پیگیری عدم رعایت حریم شخصی بسیار دشوار و هزینه‌بر است و اکثرا جواب نمی‌دهد.

بنابراین بهترین روش برای حفظ حریم شخصی، پیشگیری از سرقت، نفوذ و ورود غیر مجاز است. یکی از سیستم‌های کارآمد برای جلوگیری از نفوذ به حریم، حفاظ‌های الکتریکی یا الکتروفنس است که می‌تواند با هزینه کمتر و به صورت هوشمند مسئولیت حراست از اموال و افراد را به عهده بگیرد. استفاده از الکتروفنس در تمام کشورهای توسعه‌یافته و به تازگی کشورهای در حال توسعه رواج دارد و به عنوان شناخته‌شده‌ترین و هوشمندترین سیستم حفاظت پیرامون محسوب می‌شود. این سیستم در واقع بازدارنده نفوذ است و با شوک الکتریکی، هر کسی را از خود دور می‌کند. حصار الکتریکی یک سیستم جدید نیست اما به تازگی سیستم‌های هوشمندی به آن اضافه شده است که باعث می‌شود مراقبت از حریم با کمترین هزینه و بدون احتیاج به پرسنل زیاد انجام شود؛ همچنین این سیستم کاملا بدون خطر است و در صورت بروز اشتباهات سهوی، هیچ مشکلی را برای افراد به وجود نمی‌آورد.

روش نگهداری

یکی از مفید‌ترین ابزارها برای نگهداری فنس‌ها ولت متر و نقص یاب است. این ابزارها کمک می‌کنند بتوانید از ولتاژ مناسب سیستم اطمینان حاصل کنید. همچنین اگر یک دستگاه عیب یاب داشته باشید می‌توانید راحت‌تر عیب هر قسمت را دقیقا بیابید و سریع‌تر به آن رسیدگی کنید. با این کار نه وقت خود را برای عیب یابی تلف می‌کنید، نه متحمل هزینه‌های بیشتر می‌شوید.

همانطور که ولتاژ و ایمنی را می‌توان با این دستگاه‌ها تامین کرد، می‌توان کارایی دستگاه و حتی جابجا نشدن سیم‌ها از جای اصلی خود را نیز بررسی کرد. فقط دقت کنید که باید دستگاه‌های کنترل کنندهای مثل ولت متر و نقص یاب در جایی دور از حفاظ الکتریکی نصب شوند تا به دور از آلودگی و رطوبت باشند.

مزایا

امکان بالای تهدید علیه پرسنل مجاز و محدودیت دید سیستم‌های سنتی
ایجاد ظاهر خشن و آزاردهنده و کاهش زیبایی بصری سیستم‌های سنتی
امکان گیر کردن مواد زائد در سیستم‌های سنتی
عدم ردیابی تعارض‌ها در سیستم‌های سنتی
احتمال بسیار زیاد اختلال در سیستم‌ها و نفوذ آسان به آن در سیستم‌های سنتی
عدم احاطه کامل محیط پیرامونی
نیاز به پرسنل زیاد برای مراقبت از فنس‌ها علی‌رغم کارایی پایین آن
هزینه بالای دیوارکشی، نرده، سیم خاردار و حصارهای چندلایه
استهلاک بالا در سیستم‌های سنتی نسبت به الکترو فنس‌ها
امکان سرقت خود حصارها به دلیل قیمت بالای آنها

مانیتورینگ و نرم افزارهای امنیتی

سیستم حفاظ الکتریکی لناوا مجهز به نرم افزار جامع مدیریت امنیت سیستم است که در اتاق کنترل نصب می‌شود و از طریق سایر دستگاه‌های حفاظت الکترونیکی و انرژی‌دهنده‌ها کنترل کامل را بر روی سیستم حفاظ ایجاد می‌کند. این نرم افزار دستورالعمل‌های امنیتی که کاربر ایجاد می‌کند را می‌پذیرد و هر کنشی را که بر روی سیستم فنسینگ اتفاق می‌افتد، ثبت می‌کند. همچنین این سیستم بر روی نقشه‌های خود از منطقه تحت حفاظت نظارت دارد و با توجه به حساسیت فنس‌ها هر گونه لمس را نشان می‌دهد و اعلان خطر می‌کند.

ضمنا این نرم افزار هر گونه تعارض یا خرابکاری در سیستم، نقص‌های نرم افزاری و سخت افزاری احتمالی و یا سایر اختلالات را پیگیری می‌کند و ضمن اعلام خطر می‌تواند پیام‌های لازم را بفرستد و طبق دستور العمل شما عمل کند.

پیام سریع

تماس با ما

مزایای حفاظ‌های الکتریکی

  • اعلام هشدار سریع از طریق اینترنت و تلفن به افراد مختلف
  • استحکام بالای فنس‌ها در برابر انواع ابزارهای نفوذ
  • فعالیت ۲۴ ساعته و بدون استهلاک

ویژگی‌های منحصر به فرد حفاظ‌های الکتریکی لناوا

  • عدم نیاز به اتاق کنترل بزرگ و نیروی انسانی متخصص برای کنترل سیستم‌های امنیتی و دوربین‌ها به دلیل هوشمندی نرم افزار کنترل کننده سیستم الکتروفنس
  • جلوگیری ۱۰۰درصدی از نفوذ به سیستم و ورود غیر مجاز در هر شرایطی و آمادگی مقابله به آسیب‌های مختلف
  • حفاظت کامل افراد و دارایی‌های داخل مجموعه حفاظتی

بهترین باشید

كسانی كه در انتظار زمان نشسته اند، آن را از دست خواهند داد، بنابراین با خلق بهترین ها زمان آن رسیده است که بهترین باشید.

به ما بسپارید

.متخصصان ما در تمامی مراحل کار در کنار شما خواهند بود تا پروژه شما به بهترین شکل ممکن مدیریت شود.

نیاز سنجی کنید

بزرگترین کارها با اولین قدم شروع می شود. نیاز سنجی اولین و مهمترین راه برای رسیدن به آینده ای متفاوت می باشد.

چرا باید حفاظ الکتریکی را از لناوا بخواهیم؟

به خاطر بسپاریم

گروه مهندسی لناوا با استفاده از نیروهای متخصص و کارآزموده خود به تمام تکنولوژی‌های روز دنیا دسترسی دارد و می‌تواند به مشتریان خود جدیدترین خدمات را ارائه کند. شرکت لناوا با سال‌ها تجربه در ارائه خدمات نرم افزاری و الکترونیکی، می‌تواند بدون هیچ مشکلی از ۰ تا ۱۰۰ نصب حفاظ الکتریکی را بر حسب نیاز کاربر بر عهده گیرد و خدمات پس از فروش و پشتیبانی آن را اجرا می‌کند.

شرکت تخصصی لناوا تعمیرات و بروزرسانی حفاظ‌های الکتریکی را نیز انجام می‌دهد. توصیه می‌کنیم برای اطلاعات بیشتر به سایت لناوا مراجعه کنید یا با شماره تماس دفتر لناوا تماس برقرار نمایید تا با کارشناسان ما مشورت کنید. از توجه شما سپاسگزاریم.

حفاظ الکتریکی (فنس الکتریکی) چیست و چه کاربردی دارد؟

حفاظ الکتریکی یا فنس الکترنیکی در زمره پیشرفته‌ترین عوامل باز‌دارنده ورود افراد مزاحم و غیر مجاز به محیط تحت حفاظت قرار دارد. با نصب فنس الکتریکی هوشمند روی دیوار، نرده یا حصار توری شاهد افزایش سطح ایمنی و حفاظتی محوطه تحت پوشش خواهید بود. حفاظ الکتریکی ایده‌آل‌ترین گزینه جهت مراقبت و ایجاد امنیت در محیط‌های مختلف مانند: منازل ویلایی، گلخانه، مراکز نظامی و انواع نیروگاه انرژی‌ بوده و با نزدیک شدن بیش از حد اشخاص به محدوده تحت پوشش دچار شوک الکترونیکی شده و امکان ورود به محیط امنیتی را نخواهند داشت.

در صورتی که سارقان جهت ورود به ساختمان تصمیم به تخریب فنس‌های الکتریکی گیرند؛ در کنار وارد شدن شوک به افراد غیرمجاز، پیامی در اتاق مانیتورینگ به نگهبانان ارسال خواهد شد. نصب و اجرا فنس‌های الکتریکی هوشمند در محیط‌های مانند: اماکن عمومی حساس، نیروگاه‌ها و باغ امکان‌پذیر است. طی این مقاله به بیان مطالبی در رابطه با مزیت انواع حفاظ الکتریکی و مراحل اجرایی نصب فنس الکتریکی پرداخته  خواهد شد. از این رو جهت آشنایی بیشتر با مزایا فنس الکترونیکی تا انتها با گروه مهندسی لناوا همراه باشید.

مزایای فنس الکتریکی

امروزه استفاده از فنس‌های هوشمند الکتریکی به‌دلیل ایجاد امنیت بالا در سراسر دنیا با استقبال بسیاری مواجه شده است. به دلیل محدودیت قدرت حرکتی، بینایی و سهل انگاری عوامل انسانی امر سرقت از پیش برنامه ریزی شده از کارخانه، انبار یا منازل دارای نگهبان طی سالیان اخیر بیشتر شده است. تنها با ایجاد بسترهای حفاظتی جدید مثل دوربین مداربسته و فنس الکتریکی امکان افزایش محدودیت چنین اقداماتی میسر خواهد شد. متخصصان حوزه امنیت با توجه به مزایای حفاظ الکتریکی شامل لیست زیر نصب آن را در ساختمان‌های با ارزش دارایی بالا پیشنهاد کرده‌اند:

  • جلوگیری از سرقت و خرابکاری به‌دلیل ایجاد امنیت فوق‌العاده بالا
  • دوام و ماندگاری بالا
  • عدم نیاز به مراقبت و نگهداری
  • ظاهری شیک و زیبا
  • فرآیند ساخت و نصب آسان
  • استفاده از متریال سبک در زمان تولید
  • هوشمند بودن حصار الکتریکی (اعلان صدای آژیر، روشن شدن پروژکتور و ارسال پیام اطلاع رسانی در هنگام خرابکاری)
  • صرفه اقتصادی بالا
  • عامل بازدارنده قوی
  • قابل استفاده برای جلوگیری از ورود حیوانات مزاحم در کنار عدم ورود اشخاص غیرمجاز
  • امکان نصب در شرایط‌های آب و هوایی مختلف به ‌دلیل استفاده از جنس گالوانیزه گرم

انواع فنس الکتریکی

استفاده از فنس‌های توری همراه، دوربین مدار‌بسته به همراه نگهبان و سگ‌های آموزش دیده از رایج‌ترین روش‌‌های حفظ امنیت و مراقبت محیط‌های با متراژ بالا مثل: باغ یا کارخانه است. هر کدام از شیوه‌های نامبرده دارای نواقص یا شکاف امنیتی ویژه خود بوده و در صورت برنامه ریزی جزئی امکان ورود به محوطه ساختمان ممکن خواهد بود. از این رو متخصصان حوزه امنیت نصب حفاظ الکتریکی در کنار دوربین‌های مداربسته و فنس‌های توری را در جهت افزایش هر چه بیشتر سدهای دفاعی پیشنهاد کرده و عوامل اجرایی باید در جهت محافظت از اموال تحت تملک باید آن را اجرا نمایند.

انواع فنس و حفاظ الکتریکی بر اساس محل نصب، کاربرد، میزان بودجه مالی و اهمیت منابع تحت حفاظت به ۲ دسته اصلی زیر تقسیم شده است:

  1. فنس‌ الکتریکی مستقل: این نوع از حفاظ‌ها، فقط پالس‌های الکتریکی از خود ساطع کرده و بنابراین آن را باید ساده‌ترین نوع حفاظ‌های الکتریکی حساب کرد.
  2. فنس الکتریکی بر‌خط: این نوع از سیستم‌های امنیتی هوشمند علاوه بر ساطع کردن پالس‌های الکتریکی مانند: آژیر هشدار، دوربین‌های مدار‌بسته را نیز اتوماتیک فعال خواهند کرد.

فنس الکتریکی شوک دار

فنس‌ شوک دار  نوع خاصی از حفاظ محافظتی بوده و به واسطه وجود جریان الکترسیته در فنس محافظ امکان ایجاد شوک به افراد و حتی حیوانات مزاحم را خواهد داشت. هنگام ورود سارقین به محیط نصب حفاظ شوک دار شاهد فعال شدن سیستم‌های امنیتی مانند آژیر خواهید بود. همچنین با وارد کردن شوک برقی به سارق، از ورود او به محیط جلوگیری کرده و البته این شوک، آسیب جدی به سارق وارد نخواهد کرد و جنبه هشدار امنیتی را خواهد داشت.

شوک در فنس چگونه وارد می‌شود؟

سیگنال‌های ولتاژ فشار قوی در فاصله زمانی مشخص مانند: ۱ ثانیه به ‌شکل موازی و با فاصله ۹۵ الی ۲۵۰ میلی‌متری، در حفاظ‌های الکتریکی شوک ایجاد خواهند کرد. بنابراین هنگام عبور شخص یا حیوانی از این فنس‌ها، شوک الکتریکی به او وارد شده و از ورود شخص یا حیوان به محیط تحت پوشش جلوگیری خواهد شد.

مجوز های لازم برای فنس الکتریکی

امنیت و حفاظت از اساسی‌ترین دغدغه‌های ذهنی انسان بوده و افراد جهت دست‌یابی به آرامش ذهنی ناشی از حفظ اموال خود می‌توانند از فنس‌های الکتریکی هوشمند بهره ببرند. استفاده از این روش کار‌آمد و مناسب بهترین روش جهت جلوگیری از سرقت و دزدی خواهد بود. در صورتی که نیاز‌مند نصب این فنس‌های الکتریکی در سراسر نقاظ کشور ایران هستید؛ می‌توانید  از تیم تخصصی گروه مهندسی لناوا کمک بگیرید. تجربه و سابقه بالای این گروه مهندسی در زمینه هوشمندسازی ساختمان‌های مسکونی، اداری، کشاورزی، صنعتی و شرکتی بسیار بالا بوده و از بهترین متریال در ساختار فنس الکتریکی استفاده بهره خواهند برد.

با توجه به وجود الکترسیته و ایجاد شوک در افراد مزاحم برخی از اشخاص از ترس آسیب رساندن به دیگران دست از افزایش سطح امنیتی ساختمان کشیده‌اند. اما با در نظر گرفتن شرایط عدم آسیب به افراد یا حتی حیوانات نزدیک شده به حفاظ الکتریکی نصب شده، نگرانی خاصی وجود نداشته و مشکلات قانونی جهت استفاده از این حفاظ هوشمند وجود ندارد. نصب حفاظ الکتریکی نیازمند کسب مجوز از نهاد خاصی نبوده و در صورت تغییرات قانونی به شکل رایگان تمام راهنمایی‌های لازم از سوی تیم مشاوره گروه مهندسی لناوا به مشتریان عزیز ارائه خواهد شد.

استاندار فنس الکتریکی

امروزه ، نصب سیستم‌های امنیتی مانند: دوربین مدار‌بسته در کنار حفاظ‌ سنتی توری جهت ایجاد امنیت و مراقبت از اموال کافی نخواهد بود. فنس‌ الکتریکی هوشمند علاوه بر تجهیز به سیستم اطلاع‌رسانی مانند: پخش صدای آژیر و ارسال پیامک؛ با ایجاد شوک از ورود افراد غیر مجاز به محیط داخلی جلوگیری خواهند کرد. خریداران در هنگام تهیه حفاظ الکتریکی جهت افزایش امنیت، باید از وجود برخی از استاندارد‌های لازم در آن مطمئن شوند. تولید‌کننده هنگام ساخت حفاظ الکتریکی، با توجه به شرایط استفاده، بودجه مالی و برخی از مولفه‌های دیگر دست به تغییر استاندارد‌ها کیفی و کمی خواهند نمود. از این رو آشنایی با اصلی‌ترین استاندارد‌های حفاظ‌های الکتریکی هوشمند شامل لیست زیر برای خریداران امری حساس تلقی خواهد شد:

  • EN 76-2-60335BS
  • EN 61011
  • EN 610011/2

ویژگی های فنس الکتریکی یا حفاظ الکتریکی

حفاظ‌های الکتریکی دارای خصوصیات منحصر به‌فرد بسیاری بوده و از مهم‌ترین ویژگی فنس‌های هوشمند الکتریکی نصب شده شرکت لناوا بهره‌مندی از بهترین متریال هنگام تولید خواهند بود. همچنین در صورت نصب آن‌ها در محیط مورد نظر امکان جابه‌جایی و انتقال فنس‌ها بسیار آسان است. البته حفاظ‌های الکتریکی لناوا دارای مزایای دیگری نیز هستند که در ادامه بیشتر به آن‌ها پرداخته شده است.

حفاظت بیشتر با حفاظ الکتریکی

نصب حفاظ‌های الکتریکی منجر به افزایش امنیت و مراقبت از دارایی‌های محیط تحت پوشش خواهد شد. عملکرد فنس‌ هوشمند الکتریکی، امکان ورود سارقین یا حیوانات به محوطه را بسیار سخت و غیرممکن خواهد کرد. سریع علائم هشدار‌دهنده مانند: آژیر یا ارسال پیامک به سیستم مانتورینگ در هنگام برخورد فرد یا حیوان به حفاظ فعال شده و همچنین با وارد کردن شوک برقی به فرد یا حیوان مهاجم از ورود او جلوگیری خواهد کرد. تیم امنیتی شامل نگهبان یا صاحبین املاک نیز پس از دریافت هشدارهای لازم امکان رصد حضوری یا غیرحضوری با دوربین مداربسته را خواهند داشت.

حفظ ظاهر در عین امنیت

استفاده از حصار‌های سنتی توری‌مانند سبب افزایش زیبایی جلوه ظاهری محیط باغ یا کارخانه خواهد شد. اما با اجرا و نصب فنس‌های الکتریکی علاوه بر ایجاد امنیت بیشتر، در افزایش زیبایی محیط نیز تاثیر مثبت از خود نشان خواهد داد. همچنین الکتریکی بودن فنس محافظ حس عدم نفوذ به محیط داخلی ساختمان را در ذهن اشخاص القاء خواهد کرد.

امکان یکپارچه کردن با سیستم‌های امنیتی دیگر

رعایت برخی از استانداردها و اصول مانند: مدیریت یکپارچه تمام سیستم‌های حفاظتی باید توسط تیم اجرایی در هنگام نصب فنس‌ حفاظتی مورد اجرا قرار گیرد. آن‌ها پس از اتمام عملیات اجرا حفاظ هوشمند روی دیوار، نرده و محوطه باغ باید اقدام به نصب سیستم مانتورینگ نمایند تا ارسال پیامک ورود فرد مهاجم از طریق راه‌های ارتباطی میسر شود. افراد حاضر در تیم لناوا در چنین شرایطی دوربین مدار‌بسته، سنسور‌های نقطه‌ای و کابل‌های میکروفونی را نیز به سیستم مانتورینگ متصل خواهند کرد تا مدیریت بهتری روی تجهیزات امنیتی ایجاد شود.

گارانتی و پشتیبانی

مسئله گارانتی و پشتیبانی از مهم‌ترین دغدغه افراد هنگام خرید، نصب حفاظ‌ هوشمند الکتریکی خواهد بود. با وجود کیفیت عالی متریال استفاده شده در ساخت حفاظ الکتریکی، احتمال خرابی یا آسیب در آن‌ها به مانند هر وسیله دیگری وجود دارد. وجود گارانتی و پشتیبانی جهت مراقبت یا تعمیر فنس‌ الکتریکی سبب آسودگی خیال مشتریان در زمان خرید محصول خواهد شد. حفاظ الکتریکی مجموعه لناوا از چنین ویژگی مهمی برخوردار بوده و خریداران هنگام تهیه این فنس هوشمند نگرانی خاصی از خدمات گارانتی و پشتیبانی نخواهند داشت.

صرفه اقتصادی و مالی

حضور نگهبانان به شکل ۲۴ ساعته در محیط بسیار بزرگ موجب آسودگی خاطر صاحبین املاک نشده و حتی در صورت عدم سرکشی غیرمنظم احتمال کوتاهی تیم حفاظتی نیز ممکن خواهد بود. از این رو با نصب حفاظ هوشمند الکتریکی از ورود اشخاص غیرمجاز به محوطه جلوگیری شده و با ادغام سیستم دوربین مداربسته منجر به کاهش نگهبان و سگ آموزش دیده خواهد شد. عدم پرداخت هزینه غذا، حقوق، بیمه و دیگر مسائل اقتصادی در کنار افزایش شاخصه امنیتی موجب ایجاد توازن مالی مناسبی برای صاحبین املاک را در پی خواهد داشت.

طرز کار فنس یا حفاظ الکتریکی

فنس الکتریکی به دلیل بازدارندگی فیزیکی در کنار بازدارندگی در زمره ایده‌آل‌ترین سیستم بازدارنده و پیشگیری از سرقت قرار دارد. پس از برخورد شخص سارق به این فنس‌های هوشمند، آلارم این سیستم امنیتی فعال شده و پیامی مبنی بر نزدیک شدن شخصی به محوطه را به سیستم مانتورینگ ارسال خواهد کرد. همچنین در صورت نزدیکی بیش از حد شخص به فنس هوشمند شوک الکتریکی به وی وارد شده و او را از ادامه فعالیت باز خواهد داشت.

همچنین سارق با مشاهده این نوع از سیستم‌های امنیتی هوشمند در قسمت بیرونی کارخانه، شرکت، ویلا یا محوطه باغ به ‌لحاظ روانی جرات نزدیک شدن به آن را نخواهد داشت. زیرا در صورت نزدیک شدن به حصار الکتریکی و فعال شدن صدای آلارم، احتمال دستگیری او بسیار خواهد بود. البته ترس فرد مهاجم از شوک برقی و ایجاد آسیب، عامل روانی موثری در عدم نزدیکی او به چنین محیط‌های است.

فنس الکتریکی مناسب برای چه محیط‌هایی است؟

با توجه به افزایش میزان سرقت در طی چند سال گذشته استفاده از حفاظ الکتریکی در جهت بهبود سطح امنیتی ساختمان تصمیم مناسبی خواهد بود. نصب فنس‌ هوشمند الکتریکی علاوه بازدارندگی عملی، سارق را از نظر روحی و روانی نیز تحت تاثیر قرار داده و مانع ورود او خواهد شد. از اصلی‌ترین محیط‌های قابل نصب فنس الکتریکی می‌توان به محل‌های لیست زیر اشاره کرد:

  • مناطق نظامی
  • باغ وحش
  • واحد‌های صنعتی بزرگ و کوچک
  • انبار یا کارخانه
  • امکان ورزشی
  • شهرک با کاربری مسکونی یا صنعتی
  • مناطق عمومی حساس
  • آزمایشگاه‌ها و محیط‌های ایزوله
  • محوطه باغ، ویلا و خوابگاه

برق حفاظ الکتریکی از کجا تامین می‌شود؟

فنس یا حفاظ الکتریکی با هدف ایجاد امنیت بیشتر به شکل مستقل یا در کنار سیستم سنتی توری روی دیوار نصب خواهند شد. با نزدیک شدن فرد مهاجم به حفاظ هوشمند الکتریکی علاوه بر پخش کردن صدای آژیر، شوک برقی نیز به او وارد خواهد کرد. بنابراین برای ایجاد شوک برقی نیاز‌مند منبع تغذیه جهت تامین الکترسیته مورد نیاز بوده و افراد متخصص هنگام نصب آن بهترین انتخاب را با توجه به شرایط محیط داشته باشند. اصلی ترین منابع تغذیه یا تامین برق حفاظ‌های الکتریکی یکی از دو حالت زیر است.

  • برق شهری: ساده‌ترین راهکار جهت تامین برق فنس‌های هوشمند الکتریکی و دیگر سیستم‌های امنیتی، استفاده از برق شهری خواهد بود.
  • پنل‌های خورشیدی: استفاده از پنل‌های خورشیدی به‌ عنوان منبع تغذیه حفاظ‌های الکتریکی گزینه مناسب‌تری به نسبت برق شهری بوده و هزینه‌های پرداخت قبوض انرژی را به شدت کاهش خواهد داد.

مراحل اجرای فنس الکتریکی

انجام فرآیند نصب حفاظ الکتریکی، نیاز‌مند دانش و توان اجرایی بسیاری است تا عملکرد بازدارنده مورد انتظار امکان‌پذیر باشد. همچنین نصب دقیق و اصولی فنس هوشمند علاوه بر ایجاد امنیت، منجر به افزایش زیبایی بصری محیط نیز خواهد شد. بنابراین استفاده از خدمات خرید و نصب حفاظ الکتریکی تیم تخصصی لناوا به دلیل حضور افراد متخصص، با دانش و توان عملیاتی برای صاحبین املاک با کاربری مختلف پیشنهاد خواهد شد.، مراحل اجرا و نصب فنس الکتریکی عبارت است از:

  1. ابتدا محیط مورد نظر را به بخش یا زون‌های با متراژ مشخص تقسیم‌بندی خواهند کرد. انجام فرآیند تقسیم‌بندی محیط کاملا بستگی به شرایط آن فضا دارد.
  2. در مرحله بعد مربوط به استراکچر‌های فلزی و سیم‌کشی آن‌ها است.
  3. اکنون نوبت به نصب و اجرا برد‌های الکتریکی است. عملیات نصب این بر‌دها، کاملا تخصصی بوده و بنابراین هنگام اجرا آن‌ها باید با حضور مهندس برق باشد.
نظرات