روش نگهداری مواد غذایی
۱۱اسفند

روش نگهداری مواد غذایی

Written by in لیمز

روش نگهداری مواد غذایی: مواد غذایی به دلیل تنوع گسترده‌ای که دارند، نیازمند رعایت استانداردها و اصول نگهداری مشخصی هستند تا از فساد و خرابی آن‌ها جلوگیری شود. بسته به نوع مواد اولیه، روش تولید، و نوع بسته‌بندی، شرایط نگهداری متفاوتی برای محصولات موردنیاز است. به‌عنوان مثال، محصولات لبنی ارگانیک بدون مواد نگهدارنده باید در […]

ادامه مطلب
فساد مواد غذایی چیست و عوامل ایجاد آن کدامند
۰۹اسفند

فساد مواد غذایی چیست و عوامل ایجاد آن کدامند

Written by in لیمز

فساد مواد غذایی چیست؟ هنگامی که یک ماده غذایی دچار فساد می‌شود، ممکن است تغییراتی در ویژگی‌های ظاهری آن (از جمله تغییر رنگ، بو، طعم و مزه) ایجاد شود. این تغییرات معمولاً ناشی از فعالیت میکروبی مانند باکتری‌ها، قارچ‌ها و کپک‌ها، یا ناشی از واکنش‌های شیمیایی و فیزیکی میان ترکیبات مختلف ماده غذایی ایجاد می‌شوند. […]

ادامه مطلب
کاربرد فیبر در صنایع غذایی
۳۰بهمن

کاربرد فیبر در صنایع غذایی

Written by in لیمز

کاربرد فیبر در صنایع غذایی چیست؟ فیبر، به عنوان یک عنصر مهم در ترکیبات غذایی، نقش بسیار موثری در صنایع غذایی ایفا می‌کند. این ماده به دلیل ویژگی‌های عملکردی و تغذیه‌ای خود، در تولید محصولات غذایی به کار می‌رود. با افزایش تقاضا از سوی مصرف‌کنندگان برای مواد غذایی غنی از فیبر، صنایع غذایی نیز به […]

ادامه مطلب
بسته‌ بندی در صنایع غذایی چیست + آشنایی با انواع بسته بندی ۲۰۲۴
۲۷بهمن

بسته‌ بندی در صنایع غذایی چیست + آشنایی با انواع بسته بندی ۲۰۲۴

Written by in لیمز

بسته بندی در صنایع غذایی به عنوان یکی از مولفه‌های حیاتی، نقش بسیار مهمی در موفقیت عرضه محصولات و جذب مشتریان دارد. این عنصر، علاوه بر حفظ کیفیت و اندازه محصول، به عنوان نماینده اصلی برند و ارتباط بین تولیدکننده و مصرف‌کننده عمل می‌کند. به طور مثال، بسته‌بندی مناسب در مواد غذایی مانند محافظت از […]

ادامه مطلب
نشاسته اصلاح شده چیست
۲۵بهمن

نشاسته اصلاح شده چیست

Written by in لیمز

نشاسته اصلاح شده چیست؟ نشاسته اصلاح شده، به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد و خاصیت‌های ویژه‌ای که دارد، در صنایع گوناگون از جمله صنایع غذایی، دارویی و… به کار می‌رود. این نوع نشاسته در تولید انواع محصولات غذایی از جمله آب‌نبات و پنیر نیز به کار می‌رود و در تولید داروها و دیگر محصولات صنعتی […]

ادامه مطلب
پلاسمای سرد در صنایع غذایی
۲۰بهمن

پلاسمای سرد در صنایع غذایی

Written by in لیمز

پلاسمای سرد در صنایع غذایی چه کاربردی دارد؟ پلاسمای سرد روی ترکیبات غذایی مختلف چه اثراتی می‌گذارد؟

ادامه مطلب
نکات ایمنی در آزمایشگاه
۱۶بهمن

نکات ایمنی در آزمایشگاه

Written by in لیمز

آشنایی کارکنان با نکات ایمنی در آزمایشگاه و نحوه استفاده صحیح از وسایل، امری بسیار حیاتی است. این اقدام به منظور حفظ سلامت کارکنان و جلوگیری از حوادث و آسیب‌های جسمی و شیمیایی می‌باشد.

ادامه مطلب
شاخص TVN چیست؟
۱۳بهمن

شاخص TVN چیست؟

Written by in لیمز

شاخص TVN چیست؟ TVN، مخفف عبارت Total Volatile Nitrogen و به معنی مجموع نیتروژن فرار می‌باشد. در واقع به کمک شاخص tvn می‌توان فهمید که محصول مورد نظر، کیفیت خوبی دارد یا خیر؟ هرچه این شاخص در محصول بیشتر باشد، یعنی کیفیت محصول پایین‌تر است. در نتیجه باید با قیمت پایین‌تری وارد بازار شود. ضمنا […]

ادامه مطلب
مزایای کنترل کیفیت
۲۸دی

مزایای کنترل کیفیت

Written by in لیمز

مزایای کنترل کیفیت چیست؟ در این مقاله میخواهیم بطور مفصل درخصوص فواید کنترل کیفیت (QC) صحبت کنیم. اما قبل از آن سعی داریم شما را با مفهوم کنترل کیفیت آشنا کنیم.

ادامه مطلب
ترفندهای کنترل کیفی مواد غذایی
۲۴دی

ترفندهای کنترل کیفی مواد غذایی

Written by in لیمز

کنترل کیفیت برای هر نوع مواد غذایی که تولید می‌شود، امری حیاتی و ضروری می‌باشد. در واقع هر مواد غذایی که تولید می‌شود، باید اصول استانداردی را رعایت کند تا از لحاظ کیفیت همیشه بهترین باشد. اگر محصولی بدون کنترل کیفیت وارد بازار شده باشد، مطمئنا در عرصه رقابت با شکست مواجه خواهد شد. در […]

ادامه مطلب
آزمون کنترل کیفی روغن خوراکی
۱۷دی

آزمون کنترل کیفی روغن خوراکی

Written by in لیمز

آزمون کنترل کیفی روغن خوراکی: روغن‌های خوراکی، یکی از مهم‌ترین موارد مصرفی در هر خانه‌ای می‌باشد. برای درست کردن هر غذایی که فکرش را بکنید، نیاز به روغن دارید. پس رعایت اصول استاندارد در ساخت این محصول بسیار مهم است.

ادامه مطلب
آزمون کنترل کیفی شیر
۱۴دی

آزمون کنترل کیفی شیر

Written by in لیمز

آزمون کنترل کیفی شیر: شیر، یکی از مفیدترین و پرخاصیت‌ترین لبنیات‌ها برای سلامتی بدن می‌باشد. بطورکلی شیری که در مغازه‌های مختلف تهیه میکنیم، در ۲ حالت بدست مصرف کننده می‌رسد. در حالت اول، شیر مستقیما از دامداری به دست مصرف کننده می‌رسد که باید حتما قبل از مصرف آن را بجوشانید تا میکروب‌ها را از […]

ادامه مطلب

آخرین اخبار
قبلی بعدی